fbpx 114991804244245725780
Instalim

Projektimi, Prodhimi, Instalimi i Akuariumit

Aquaworld Albania ka një eksperiencë mbi 5 vjeçare në fushën e akuariumeve, peshqve dekorativ, bimëve akuatike dhe për këtë jemi teje kompetent në punën që bëjmë .
Mirëmbajtje

Ofrojmë shërbim mirëmbajtje për akuariumin tuaj

Eksperienca në kultivimin e peshqve dhe bimëve të akuariumit na bën të jemi kompetent në mirëmbajtjen e tyre.

Shërbimet që Ofrojmë

Postimet e Fundit

Specifikat e Bimëve të AWALB
Specifikat e Bimëve të AWALB

Disa nga bimët tona dhe specifikat e tyre

Kontrolli temperatures
Kontrolli temperatures

Si të menaxhoni temperaturën e rezervuarit tuajNjë diapazon i mirë është 76 ° deri 80 ° F (25 ° deri 27 ° C). Disa specie duhet të mbahen disa gradë më të ngrohtë, dhe disa specie kërkojnë temperatura disa gradë më të ftohta.Një termometër është jetik. Një tip ngjitës ju mundëson të kontrolloni temperaturën sa herë që shikoni akuariumin.Për peshqit…

Shkurtimisht

Të specializuar në dizenjimin, ndërtimin, mirëmbajtjen e akuariumeve

Të përkushtuar ndaj punës tonë deri në detaje.

Vlerësimi i Klientëve

“I have found AquaPro to be completely reliable. I will forever be grateful to them for cleaning things up after Katrina with out urging from me.”

Godfrey Griffin

“I would not hesitate to recommend you and your team.”

Matthew Shaw

“They made it look so easy, were professional and very knowledgeable.“

Richard Eaton

Ekipi Jon

Edison Toro

Edison Toro

Chief Executive Officer

Me një përvojë të gjatë në fushën e akuariumeve , kultivimin e peshkut dekorativ po ashtu dhe bimëve të akuariumit.

Produktet

Galeria