Monthly Archives: January 2019

Si arrihet një akuarium i suksesshëm

Si arrihet një akuarium i suksesshëm

Bëni akuariumin tuaj një sukses Le të bëhet e vërtetë ëndrra e një akuariumi që funksionon mirë me vetëm 3 hapa themelorë! Akuariumi i duhur Bimët e duhura Peshku i duhur Akuariumi juaj ose akuariumi, që keni ndërmend të blini, është thelbësor për llojin e bimëve dhe peshqve që mund të zgjidhni. 3 nivele të ndryshme të dritës Drita –…