Monthly Archives: January 2020

Si te Ushqeni Peshqit e  Akuariumit tuaj

Si te Ushqeni Peshqit e Akuariumit tuaj

Mbani peshkun tuaj të shëndetshëm përmes ushqyerjes së duhur Ajo që ushqeni peshqit tuaj – dhe sa i ushqeni ata – është një pjesë e rëndësishme e sigurimit të një mjedisi të shëndetshëm për ta. Ka shumë më tepër për të ofruar dietën e duhur për një peshk sesa thjesht të spërkatni disa thekon në majë të ujit dy herë…