Mirëmbajtje

Kontrolli temperatures

Kontrolli temperatures

Si të menaxhoni temperaturën e rezervuarit tuajNjë diapazon i mirë është 76 ° deri 80 ° F (25 ° deri 27 ° C). Disa specie duhet të mbahen disa gradë më të ngrohtë, dhe disa specie kërkojnë temperatura disa gradë më të ftohta.Një termometër është jetik. Një tip ngjitës ju mundëson të kontrolloni temperaturën sa herë që shikoni akuariumin.Për peshqit…

Si të kontrolloni algat e akuariumit

Si të kontrolloni algat e akuariumit

Rritja e algave është një fakt i jetës me të cilin çdo pronar i akuariumit do të përballet herët a vonë. Disa rritje të algave janë normale dhe të shëndetshme, por rritja e tepërt e algave është e shëmtuar dhe mund të jetë e rrezikshme për peshqit dhe bimët. Algat mund të shfaqen si një mbetje kafe, jeshile, e kuqërremtë…

Si arrihet një akuarium i suksesshëm

Si arrihet një akuarium i suksesshëm

Bëni akuariumin tuaj një sukses Le të bëhet e vërtetë ëndrra e një akuariumi që funksionon mirë me vetëm 3 hapa themelorë! Akuariumi i duhur Bimët e duhura Peshku i duhur Akuariumi juaj ose akuariumi, që keni ndërmend të blini, është thelbësor për llojin e bimëve dhe peshqve që mund të zgjidhni. 3 nivele të ndryshme të dritës Drita –…