Dyqani Online

Dyqani Online

Showing 1–9 of 27 results

 • Akuarium 30 Cube

  Akuarium kub 30 eshte perbere nga xhanm normal dhe i ngjitur me silikon specifik per akuarium   Permasat : 30cm x 30cm x 30cm  Xhami : Normal , ansoret me trashesi 4mm tabani 10mm Vellimi : 25 Litra    

  4,000 L Buy now
 • Akuarium 30 Cube Ekstra

  Akuarium kub 30 eshte perbere nga xhanm ekstra i qarte e i ngjitur me silikon specifik per akuarium   Permasat : 30cm x 30cm x 30cm  Xhami : Ekstra i qarte , ansoret me trashesi 4mm tabani 10mm Vellimi : 25 Litra    

  6,000 L Buy now
 • Akuariumi 100 H50

  Akuarium i perber me xham normal.

  zmusuar te gjith xhamat me makineri dhe ngjitur me silikon specifik per akuarium

  punuar ne sistemin japonez pa korrniz dhe i pershtatshem per stile te ndryshme dizenjimi

  20,000 L Buy now
 • Akuariumi 100 H50 Ekstra

  Akuarium i perber me xham cilesor dhe ekstra te qart.

  zmusuar te gjith xhamat me makineri dhe ngjitur me silikon specifik per akuarium

  punuar ne sistemin japonez pa korrniz dhe i pershtatshem per stile te ndryshme dizenjimi

  32,000 L Buy now
 • Akuariumi 120 H50

  Akuarium i perber me normal

  zmusuar te gjith xhamat me makineri dhe ngjitur me silikon specifik per akuarium

  punuar ne sistemin japonez pa korrniz dhe i pershtatshem per stile te ndryshme dizenjimi

  32,000 L Buy now
 • Akuariumi 120 H50 Ekstra

  Akuarium i perber me xham cilesor dhe ekstra te qart.

  zmusuar te gjith xhamat me makineri dhe ngjitur me silikon specifik per akuarium

  punuar ne sistemin japonez pa korrniz dhe i pershtatshem per stile te ndryshme dizenjimi

  45,000 L Buy now
 • Akuariumi 60 H40

  Akuarium i perber me xham normal.

  zmusuar te gjith xhamat me makineri dhe ngjitur me silikon specifik per akuarium

  punuar ne sistemin japonez pa korrniz dhe i pershtatshem per stile te ndryshme dizenjimi

  10,000 L Buy now
 • Akuariumi 60 H40 Ekstra

  Akuarium i perber me xham cilesor dhe ekstra te qart.

  zmusuar te gjith xhamat me makineri dhe ngjitur me silikon specifik per akuarium

  punuar ne sistemin japonez pa korrniz dhe i pershtatshem per stile te ndryshme dizenjimi

  18,000 L Buy now
 • Akuariumi 90 H50 Ekstra

  Akuarium i perber me xham cilesor dhe ekstra te qart.

  zmusuar te gjith xhamat me makineri dhe ngjitur me silikon specifik per akuarium

  punuar ne sistemin japonez pa korrniz dhe i pershtatshem per stile te ndryshme dizenjimi

  23,000 L Buy now