Dyqani

Dyqani

Showing 1–9 of 19 results

 • Akuarium 25 kub

  Akuarium kub 25 25x 25x 25 cm në çmim është vetëm xhami është i ndërtuar me xham 4mm i zmusuar te buzët

  L4,000 Buy now
 • Co2 Difuzoz

  Difuzor për dioksid karboni për akuariumet

  L1,500 Buy now
 • Out of stock

  CO2 Automizer Prej Xhami

  CO2 Automizer Prej Xhami per akuariume

  L500 Read more
 • Out of stock

  Rregullator per sistem CO2 me RL elektrike

  Rregullator per sistem CO2 per akuariume me RL Elektrike

  L9,500 Read more
 • Echinodorus Cordifolius

  Bim akuariumi për akuarium të madh. Është bim në grupin e bimëve të lehta për tu mirmbajtur.

  L400 Buy now
 • Ndricues Micmol Solo

  Item No.: SL-20-P Power: 20W Luminous Flux: 2200LM LEDs: 46pcs 0.5W HD 5730 LEDs Weight: 0.26kg Size: 250X45X10mm (Height:200mm) Packing: 265x230x70mm Universal Input Range: AC100-240V, 2.0A SOLO: Suit For Min: 200mm ~ Max: 400mm LEDs Array 18pcs * Deep Red (660nm) CH A 8pcs * Royal Blue (4400nm) CH B 6pcs * White (6500K) CH B 4pcs * Warm White (3500K) CH B 8pcs…

  L15,000 Buy now
 • Tetra ex 1200 plus

  Filtër i jashtëm profesional Tetra ex 1200 plus me cilësinë dhe sigurinë maksimale bën që akuariumi juaj të duket si kristali.

  L30,000 Buy now
 • Tetra ex 600 plus

  Filtër i jashtëm profesional Tetra ex 600 plus me cilësinë dhe sigurinë maksimale bën që akuariumi juaj të duket si kristali.

  L24,000 Buy now
 • Tetra ex 800 plus

  Filtër i jashtëm profesional Tetra ex 800 plus me cilësinë dhe sigurinë maksimale bën që akuariumi juaj të duket si kristali.

  L26,000 Buy now