Akuariumi 120 H50

32,000 L

Akuarium i perber me normal

zmusuar te gjith xhamat me makineri dhe ngjitur me silikon specifik per akuarium

punuar ne sistemin japonez pa korrniz dhe i pershtatshem per stile te ndryshme dizenjimi

Category: Product ID: 1769

Description

Akuarium 120H50 eshte perbere nga xhanm normal dhe i ngjitur me silikon specifik per akuarium

 

Permasat : 120cm x 50cm x 40cm

 Xhami : Normal , ansoret me trashesi 12mm tabani 2x 10mm

Vellimi : 226 Litra

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Akuariumi 120 H50”

Your email address will not be published. Required fields are marked *