Akuariumi 60 H40 Ekstra

18,000 L

Akuarium i perber me xham cilesor dhe ekstra te qart.

zmusuar te gjith xhamat me makineri dhe ngjitur me silikon specifik per akuarium

punuar ne sistemin japonez pa korrniz dhe i pershtatshem per stile te ndryshme dizenjimi

Category: Product ID: 1766

Description

Akuarium 90 H40 eshte perbere nga xhanm ekstra i qarte e i ngjitur me silikon specifik per akuarium

 

Permasat : 60cm x 40cm x 40cm

 Xhami : Ekstra i qarte , ansoret me trashesi 80mm tabani 10mm

Vellimi : 91 Litra

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Akuariumi 60 H40 Ekstra”

Your email address will not be published. Required fields are marked *