Akuariumi 90 H50 Ekstra

23,000 L

Akuarium i perber me xham cilesor dhe ekstra te qart.

zmusuar te gjith xhamat me makineri dhe ngjitur me silikon specifik per akuarium

punuar ne sistemin japonez pa korrniz dhe i pershtatshem per stile te ndryshme dizenjimi

Category: Product ID: 1746

Description

Akuarium 90H50 eshte perbere nga xhanm ekstra i qarte e i ngjitur me silikon specifik per akuarium

 

Permasat : 90cm x 50cm x 30cm

 Xhami : Ekstra i qarte , ansoret me trashesi 10mm tabani 10mm

Vellimi : 125 Litra

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Akuariumi 90 H50 Ekstra”

Your email address will not be published. Required fields are marked *