Aquasoil 3kg (Shtresë ushqyese për bimët e akuariumit)

L1,600

Out of stock

Category: Tags: , Product ID: 1014

Description

Substrakt (Shtresë ushqyese për bimët e akuariumit) 3kg E përshtatshme për të gjithë llojet e akuariumeve me bimë dhe karkaleca. Nuk shpërbëhet kollaj dhe nuk ndryshon vlerat e ujit.

Sugjerohet të hidhet posht  rërës kuartz që të ushqej rrënjët e bimëve në akuarium. Mund të përdoret dhe direkt në akuariumet me karkaleca.

  1. Mban PH e ujit te stabilizuar.
  2. Nuk rrit GH dhe KH e ujit

Additional information

Weight3 kg