Ndriçues Led 3 Wat per akuarium

1,400 L

Ndriçues Led 3 Wat e përshtatshme për akuarium me bimë deri ne 10 litra, kurse pa bime deri ne 20litra.

Sugjerohen keto lloj ndriçuesish per arsye te spektrit të dritës (dritë e ftohte, mbi 6000 kelvin).

Category: Tag: Product ID: 1438

Description

Ndriçues Led 3 Wat per akuarium deri ne 10 litra me bime dhe 20 pa bime

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ndriçues Led 3 Wat per akuarium”

Your email address will not be published. Required fields are marked *