Substrakt Bimësh

Substrakt Bimësh

Showing all 2 results

 • Out of stock

  Aquasoil 9kg (Shtresë ushqyese për bimët e akuariumit)

  Substrakt (Shtresë ushqyese për bimët e akuariumit) 9kg E përshtatshme për të gjithë llojet e akuariumeve me bimë dhe karkaleca. Nuk shpërbëhet kollaj dhe nuk ndryshon vlerat e ujit. Sugjerohet të hidhet posht  rërës kuartz që të ushqej rrënjët e bimëve në akuarium. Mund të përdoret dhe direkt në akuariumet me karkaleca. Mban PH e ujit te stabilizuar. Nuk rrit…

  L3,200 Read more
 • Out of stock

  Aquasoil 3kg (Shtresë ushqyese për bimët e akuariumit)

  Substrakt (Shtresë ushqyese për bimët e akuariumit) 3kg E përshtatshme për të gjithë llojet e akuariumeve me bimë dhe karkaleca. Nuk shpërbëhet kollaj dhe nuk ndryshon vlerat e ujit. Sugjerohet të hidhet posht  rërës kuartz që të ushqej rrënjët e bimëve në akuarium. Mund të përdoret dhe direkt në akuariumet me karkaleca. Mban PH e ujit te stabilizuar. Nuk rrit…

  L1,600 Read more