Rreth Nesh

Rreth Nesh

Të specializuar në dizenjimin, prodhimin, montimin dhe mirëmbajtjen të gjitha llojeve të akuariumeve.

Akuariumi dhe bota nënujore ka qen përherë frymëzimi ynë per të bukurën. Këtë ne e kemi kombinuar me teknikat e fundit rreth dizenjimit të akuariumeve natyral me bimësi e dekore të gjalla. Gjithashtu eksperienca jonë në kultivimin e peshqve dhe bimëve të akuariumit na bën të jemi kompetent në atë çka ju servirim klientëve tanë. Testet e herëpashershme dhe vëzhgimet që ju bëjmë materialeve dhe teknikave të ndërtimit, montimit, filtrimit dhe ndriçimit të akuariumeve na japin siguri mbi punët që bëjmë.

Ekipi Jon

Edison Toro

Edison Toro

Chief Executive Officer

Aftësitë Tona Mbi

Mirëmbajtje 95%
Dizenjim & Instalim 90%
Trajtime 85%
Konsulenc 90%

Galeria

Kontaktoni

Na gjeni

Adresa: Rr. Frederik Shiroka 31/1 Tirane Albania
Phone: +355 67 4722426
Email: aquaworld.albania@gmail.com