Konsulencë

Ju gjendemi pranë me eksperiencën tonë në të gjitha fazat e projektit tuaj për një akuarium sa të bukur, sigurt dhe lehtë-menaxhushëm.

Nëse akuariumi projektohet dhe realizohet sipas parametrave të duhur,  pastrimet rrënjësore apo ndërhyrjet e lodhshme do të jen të pa nevojshme më.

Akuariumet përtej bukurisë dhe estetikës duhet të jen të sigurt pasi një keq llogaritje apo neglizhencë mund të ketë pasoja fatale. Prandaj mos hezitoni të na kontaktoni.