Trajtim

Akuariumet brenda tyren kanë gjallesa. Si çdo gjallese dhe ato kanë nevoj ndonjëherë për trajtime specifike.

Ne ju gjendemi pran me metodat tona që bartin sa më pak efekte anësorë.