Tag: keshilla

Si të kontrolloni algat e akuariumit

Si të kontrolloni algat e akuariumit

Rritja e algave është një fakt i jetës me të cilin çdo pronar i akuariumit do të përballet herët a vonë. Disa rritje të algave janë normale dhe të shëndetshme, por rritja e tepërt e algave është e shëmtuar dhe mund të jetë e rrezikshme për peshqit dhe bimët. Algat mund të shfaqen si një mbetje kafe, jeshile, e kuqërremtë…

Si te Ushqeni Peshqit e  Akuariumit tuaj

Si te Ushqeni Peshqit e Akuariumit tuaj

Mbani peshkun tuaj të shëndetshëm përmes ushqyerjes së duhur Ajo që ushqeni peshqit tuaj – dhe sa i ushqeni ata – është një pjesë e rëndësishme e sigurimit të një mjedisi të shëndetshëm për ta. Ka shumë më tepër për të ofruar dietën e duhur për një peshk sesa thjesht të spërkatni disa thekon në majë të ujit dy herë…

Si arrihet një akuarium i suksesshëm

Si arrihet një akuarium i suksesshëm

Bëni akuariumin tuaj një sukses Le të bëhet e vërtetë ëndrra e një akuariumi që funksionon mirë me vetëm 3 hapa themelorë! Akuariumi i duhur Bimët e duhura Peshku i duhur Akuariumi juaj ose akuariumi, që keni ndërmend të blini, është thelbësor për llojin e bimëve dhe peshqve që mund të zgjidhni. 3 nivele të ndryshme të dritës Drita –…